Serwis ze znakiem jakości

Spanie.pl

 

DOM WCZASOWY ,,DORJA''

Adres obiektu Portowa 22, 84-140 Jastarnia
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.6
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 42

 
 

Kamila i Maciej
Dodano: 2015-09-08
Pobyt od: 2015-09-04 do 2015-09-07
 
 
 

Byliśmy we dwoje na weekend, przyjechaliśmy pociągiem, dotarliśmy na miejsce w 5 minut(spacerkiem). Pokój zgodny z opisem, łazienka czysta, w pokoju tv lcd, Z pokoju wyjście na taras z fotelami i stolikiem. Blisko Portu, blisko centrum, blisko wszędzie :). Ogromny plus za rowery w cenie pobytu, wielka frajda przejechać się ścieżką rowerową przy Zatoce; gospodarze bardzo mili:). Aneks kuchenny na parterze, Nam nie był potrzebny, w Jastarni można bardzo smacznie zjeść; na podwórku dużo miejsca dla samochodów, jest kącik dla dzieci i altanka z miejscem na grilla. Jak dla Nas, super pobyt i miejsce, na pewno wrócimy przy kolejnym wyjeździe nad Morze. Gorąco polecamy każdemu i dziękujemy, pokój nr 8:)


Kamila i Maciej - opinia o obiekcie DOM WCZASOWY ,,DORJA'' Kamila i Maciej - opinia o obiekcie DOM WCZASOWY ,,DORJA''
 
 

Agnieszka i Artur Dubielak
Dodano: 2015-08-25
Pobyt od: 2015-08-21 do 2015-08-24
 
 
 

Dziękujemy za miły pobyt w terminie 21-24 sierpień. Pozdrawiamy pokój nr 3


 
 

Anna z rodziną z Sosnowca
Dodano: 2015-06-28
Pobyt od: 2014-07-07 do 2014-07-15
 

Bardzo POLECAM!!! Byliśmy w poprzednim roku w lipcu - czyściutko, właściciele bardzo uprzejmi, kuchnia rewelacyjnie wyposażona. Miejmy nadzieje wrócić w to miejsce!!!!


 
 

Beata Hubert i Mikołaj
Dodano: 2014-08-20
Pobyt od: 2014-08-10 do 2014-08-15
 
 
    

Polecamy wszystkim pobyt w Dorji. W tym roku byliśmy tam w sierpniu po raz pierwszy ale nie ostatni. Własciciele bardzo mili. Pokoje przytulne, czyste, w kuchni dostep do wszystkiego. Jest gdzie zaparkować samochod, dzieciaki maja dużo miejsca do biegania ponadto plac zabaw i pełno zabawek. Wiele osob przyjezdza tu z dziecmi wiec nasz syn miał się z kim bawic. Ponadto wieczorem kiedy dzieciaki spia każdy ma swoje miejsce gdzie może posiedzieć przed domem. Polecamy i pozdrawiamy właścicieli Beata, Hubert i Mikołaj


 
 

Michał
Dodano: 2014-07-27
Pobyt od: 2014-07-19 do 2014-07-26
 

Byliśmy w 5 osób: 3 dorosłe i dwoje dzieci. Mieszkanko, dwupokojowe studio z aneksem kuchennym i łazienką - super sprawa. Własciciele bardzo mili. Warunki super. Parking na posesji. Czysto. Dzieci się szybko zintegrowały z rówieśnikami z innych pokoi. Polecam. Czego chcieć więcej.


 
 

Beata i Tomasz z dziećmi
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-07-04 do 2014-07-11
 

Ogromnym plusem jest możliwość bezstresowego zaparkowania auta na posesji. Wspólna kuchnia sprzyja integracji, poza tym jest świetnie wyposażona - kubki, sztućce, talerze, garnki, patelnie, durszlaki... Jest wszystko.Pokój bardzo wygodny. To, co ważne przy małych i ruchliwych dzieciach, które uwielbiają się na wszystko wspinać - listwy na balkonach nie są poziomo, jak na zdjęciu, ale pionowo i na gęsto! Genialnym rozwiązaniem jest możliwość swobodnego korzystania z pralki. Poza tym możliwość korzystania z rowerów - super! Fantastyczna atmosfera, stworzona przez gospodarzy - czuliśmy się jak u siebie. Na pewno tam wrócimy.


 
 

monika
Dodano: 2013-10-13
Pobyt od: 2013-09-07 do 2013-09-22
 

Byłam w tym roku we wrześniu z córką. Obiekt godny polecenia, czyściutko, plac zabaw lepszy niż na zdjęciach, miła atmosfera, wygodnie. W chłodniejsze dni działało ogrzewanie. Właściciele bardzo mili.Wszystko na fajnym poziomie. Polecam


 
 

Bardzo zadowoleni wczasowicze
Dodano: 2013-08-22
Pobyt od: 2013-08-06 do 2013-08-18
 
 
 

Byliśmy w Dorji w sierpniu pierwszy raz. Same plusy! Obiekt bardzo dobrze wyposażony- wszystko na miejscu ( pralka, kuchnia doskonale wyposażona ), grill ( nawet węgiel i podpałka:) ), rowery w cenie pobytu ( rzadko się zdarza:) ). Jesteśmy bardzo zadowoleni i nasz 3 letni syn równiez. Pokoje czyściutkie. Gospodarze mili i nie wtrącali się:D, czuliśmy się jak u siebie w domu :) Mysle, że za rok znowu się tam pojawimy. Pozdrawiamy:)


 
 

bellitudinis
Dodano: 2013-08-14
Pobyt od: 2013-08-04 do 2013-08-11
 
 
    

Ośrodek "Dorja" to znakomite miejsce dla rodzin oraz podróżujących przyjaciół. Lokalizacja jest znakomita! Zaledwie przysłowiowe dwa kroki od portu w jedną stronę i kilkadziesiąt od morza w drugą. Mimo, że "Dorja" mieści się tuż przy ruchliwej ulicy Mickiewicza - hałas w ogóle nie jest słyszalny, nie przeszkadza w wypoczynku. Pokoje są bardzo komfortowe, wspólna część w postaci tarasu bardzo urokliwa i pomimo tego, że taras wychodzi na "podwórko" - jest spokojny i intymny. Kuchnia dobrze wyposażona. Obsługa bardzo miła i serdeczna, pomocna. Największym plusem jest możliwość darmowego wypożyczenia rowerów, które są na stanie ośrodka. To doskonała opcja dla wypoczywających, Mierzeja jest fantastycznym miejscem na tego typu rozrywkę. Ośrodek fantastyczny dla rodzin, ale i dla osób podróżujących samotnie, bardzo bezpiecznie. Polecam!


 
 

EWA, KONRAD I ANTEK
Dodano: 2013-07-12
Pobyt od: 2013-06-15 do 2013-07-07
 
 
  

POLECAMY!!!


EWA, KONRAD I ANTEK - opinia o obiekcie DOM WCZASOWY ,,DORJA'' EWA, KONRAD I ANTEK - opinia o obiekcie DOM WCZASOWY ,,DORJA'' EWA, KONRAD I ANTEK - opinia o obiekcie DOM WCZASOWY ,,DORJA''

Opinie 1-10 z 42

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie